Jumaat, 27 Januari 2012

Video-video yang lucu......



Ahad, 25 Disember 2011

Anda adalah apa yang anda makan. Dengan mengurangkan pengambilan gula dan garam, ia boleh membantu mengekalkan badan # sihat!


Anda adalah apa yang anda makan. Dengan mengurangkan pengambilan gula dan garam, ia boleh membantu mengekalkan badan # sihat!

Sbg Contoh kalau anda makan nasi goreng ngan milo jadi lah macm nih:















Aik bilew masew plak adew ubat kowt tepi tu?????
:D
ok, kembali pada resultnya balik yew
kalu anda makan nasi ngan milo anda mesty rasa mcm nih:

Ahad, 18 Disember 2011

Syok gilew blogger baru nih....


Hehehe......xtaw plak blogger sudah berubah wajah , kalu mcm nih lagi bertambah tegar lew blogger2 membuat blog, blog nih dya punya cara style nak post lagi besar x semak sangat.Nak wat post bwu pown sng tapi blogger nak guna blog bwu nih kena daftar google+ bwu blh.....sbb nnty diorang combine korang punya blogger ngan account google+ bwu lagi mantap nmpak ciri2 html semua tu still adew malah lagi sng nak add code2 iklan kew apew kejadah pown lew.....

Selalunya blogging adalah ibarat diari bagi mereka tapi ckang nih kebanyakanya blogger mmbuat duit ngan blogging diorang......pelik juga kadang dipikiaqkan umpama mcm diari tu kan patutnya jadi rahsia tapi zaman lew kalu owg asing diorang nnty fikir lantak kat ngko jewlew nak wat apa pown....dr situ kitew blh nmpak zaman sekarang owg x peduli sangnat ngan kehidupan kitew "pandai makan pandai simpan lew"....













Jumaat, 27 Januari 2012

Video-video yang lucu......


Ahad, 25 Disember 2011

Anda adalah apa yang anda makan. Dengan mengurangkan pengambilan gula dan garam, ia boleh membantu mengekalkan badan # sihat!

Anda adalah apa yang anda makan. Dengan mengurangkan pengambilan gula dan garam, ia boleh membantu mengekalkan badan # sihat!

Sbg Contoh kalau anda makan nasi goreng ngan milo jadi lah macm nih:















Aik bilew masew plak adew ubat kowt tepi tu?????
:D
ok, kembali pada resultnya balik yew
kalu anda makan nasi ngan milo anda mesty rasa mcm nih:

Ahad, 18 Disember 2011

Syok gilew blogger baru nih....

Hehehe......xtaw plak blogger sudah berubah wajah , kalu mcm nih lagi bertambah tegar lew blogger2 membuat blog, blog nih dya punya cara style nak post lagi besar x semak sangat.Nak wat post bwu pown sng tapi blogger nak guna blog bwu nih kena daftar google+ bwu blh.....sbb nnty diorang combine korang punya blogger ngan account google+ bwu lagi mantap nmpak ciri2 html semua tu still adew malah lagi sng nak add code2 iklan kew apew kejadah pown lew.....

Selalunya blogging adalah ibarat diari bagi mereka tapi ckang nih kebanyakanya blogger mmbuat duit ngan blogging diorang......pelik juga kadang dipikiaqkan umpama mcm diari tu kan patutnya jadi rahsia tapi zaman lew kalu owg asing diorang nnty fikir lantak kat ngko jewlew nak wat apa pown....dr situ kitew blh nmpak zaman sekarang owg x peduli sangnat ngan kehidupan kitew "pandai makan pandai simpan lew"....













 

Copyright © 2008 Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men